Doručkovao je, ručao i večerao zdravo. Na poslu se dosta kretao. Penjao se i silazio niz stepenice, saginjao, uzimao alat iz kutije, podizao ruke iznad ramena. Igrao je nogomet dva puta tjedno. I debljao se, ili s mukom održavao, ha, ne može se reći liniju, nego te kile viška. Mršavljenje nemoguća misija. Osim ako ne umire od gladi. I sve će, ali neće Herbalife. A baš su mu trebale proteinske pločice.

Debljao se zbog međuobroka

Nije mogao vjerovati da se deblja jer za međuobrok jede sami junk. Čips, flips, sendviče, čokoladice, kekse, kriške pizze, peciva.
Kažem čovjeku, provjeri kod doktora, nutricionista, svi će ti reći što i ja. Pojedeš junk međuobrok u kojem je brdo šećera i zato brzo ogladniš. Glad nitko živ ne može izdržati. Može neko vrijeme, ali ne na dugi rok. Još gore, izdržavaš li glad, u opasnosti si da, kao ja, istopiš mišiće umjesto masti. No, ti ne izdržavaš glad, nego umjesto da pojedeš jedan međuobrok, stalno nešto grickaš. I to ti je ta tvoja muka održavanja stomaka ili debljanja do stomačine.

Ajd majke ti probaj proteinske pločice

I onda mu rekoh, a godine su prošle, ajd majke ti investiraj u sebe paket ili dva proteinskih pločica. Iako su Herbalife. U paketu je 14 komada, 140 kalorija po pločici. Između doručka i ručka, i ručka i večere, pojedi po jednu, plus, popij čašu vode. Trebalo bi ti izdržati tjedan i pol, dva. Budeš li se i dalje debljao, ili gladovao između doručka i ručka, i ručka i večere, izgubit ćeš sitnu lovu. A možda ćeš u finalu izgubiti 10 ili 15 kila.

Wow! Nisam gladan! Čudo kako drže te pločice

Raspametio se. Čudio se kako više ne gricka svakih pola sata ili sat. Proteinska pločica ga drži do idućeg obroka. I ukusna je. Kao da jede čokoladu. Dva tjedna kasnije njegov kolega s posla doručkovao je shake i jeo proteinske pločice za međuobrok.

Želiš li smršavjeti, a misliš li da ti razgovor sa mnom može pomoći, nazovi, pošalji mail
Pošalji e-mail Nazovi
U najgorem slučaju, izgubit ćeš 30 minuta. U najboljem ćeš izgubiti 30 kila 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

40kila.com