Zašto Herbalife kao dodatak prehrani pomaže kod mršavljenja?

Tomislav Birtić: rezultat sa Herbalife dodatkom prehrani prije i poslije

Da je mršavljenje pjesma, za hit bi bila dovoljna dva akorda.

Držati šećer u krvi u zoni “nisam gladan”, jesti i grickati hranu od koje ne gladnim.

Nutritivna sitost.

Oba problema rješavam koristeći Herbalife.

Ili, s nešto više riječi.

Prijateljev prijatelj, moj znanac živi u Londonu. Poput mnogih, žudi za nekretninom u zapadnom Londonu. Stančići, doista mali stanovi, tamo koštaju po nekoliko milijuna funta. Želeći mu objasniti zašto jedem Herbalife, rekoh mu… Zamisli da ti se ostvario san. Imaš stančinu u zapadnom Londonu i u banci nekoliko milijardi funta, dolara, ti biraš valutu. Dakle, možeš jesti što god želiš. Odakle ćeš nabaviti mrkvu?

U očima sam mu vidio da počinje shvaćati. Eto, helikopterom će ti dostaviti mrkvu na krov ili u dvorište tvoje kuće. Svaki dan do kraja života, da bi jeo najbolje, plaćat ćeš dvjesto funta za kilu najbolje mrkve. Ali, odakle će ti je dostaviti? Za razliku od moje mame, čiji je vrt nekoliko koraka daleko od kuhinjskog stola, i koja otkad zna za sebe jede zdravu hranu, stanovnik zapadnog Londona je, reklo bi se, u nepovoljnom položaju. A sad, nakon što se složimo da će milijarder ili milijunaš iz zapadnog Londona ipak jesti zdravu hranu (možda ne kao moja mama, ali ipak zdravu), pitanje je što će jesti sirotinja i srednja klasa.

Jabuku koja ima osam puta manje nutrijenata nego prije dvadeset ili trideset godina? Povrće i voće koje dozrijeva na policama? Kakvo meso? E, tu smo, zato ja koristim dodatke prehrani. Odabrao sam Herbalife.

Kao tinejdžer nabasao sam na Fleetwood Mac, i slušam ih cijeli život. Prvi dodatak prehrani za koji sam čuo bio je Herbalife. Svidio mi se, pomogao mi je, i to je to. Možda na cijeloj kugli zemaljskoj pomaže samo meni. A možda sam si to samo umislio, možda ne djeluje ni na mene. No eto, jedem ga svaki dan.

40kila.com