Kile sam među ostalim skidao i igrajući po garsonjeri Nintendo Wii Sports. Vrlo zabavno mršavljenje, razvijanje ili očuvanje motorike, spretnosti. Dio priče je i dnevnik koji, imaš li volje, popunjavaš na kraju svakog dana. A u dnevniku rubrika kućanski poslovi.

U to sam vrijeme bio solo. Zafrkavao sam se da suđe, jer me smiruje, perem kad sam nervozan. Otprilike dva puta na godinu. Nije mi imao tko gunđati zbog nereda, pa nisam provjeravao je li rubrika kućanski poslovi u dnevnika igrača Nintendo Sporta tu tek tako, ili to stvarno ima smisla. Mislio da je tek tako.

Ove sam godine dragu odlučio počastiti ljetom bez kuhanja i pranja suđa. Isključio sam ja kuhao i prao, a ona samo – što fakat ne razumijem – kad je baš htjela. Možda i nju smiruje 🙂 Ne znam je li to zbog pokreta na koje tijelo nije naviklo, čestog saginjanja, ali ispostavilo se da kućanski poslovi ubrzavaju mršavljenje. Možda nisu warp pogon, ali – ubrzavaju proces. Nekad bih se kuhajući i perući suđe uznojio kao na planinarenju ili drugoj rekreaciji. Instant žgoljo 🙂

Znam da sam postom uvalio nekoliko prijatelja, ali – istina, istina i samo istina 🙂

Jedi bjelančevine i povrće koje raste iznad zemlje, i topit ćeš se 🙂
Želiš li smršavjeti, a misliš li da ti razgovor sa mnom može pomoći, nazovi, pošalji mail
Pošalji e-mail Nazovi
U najgorem slučaju, izgubit ćeš 30 minuta. U najboljem ćeš izgubiti 30 kila 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

40kila.com