Long story short, smršavio sam 40 kila i ne debljam se. Knjigu sam o tome napisao, cijela je dostupna besplatno, online. Faze dugogodišnje bitke s kilama vide se na kolažu.

OK, ljubav je i mene malo udebljala

Svi znamo da ljubav deblja, za deset mjeseci veze dobio sam 10 kila. Slatki život. Sir, vino, čokolada uz kavu, večere, svašta. A ne možeš se seksati koliko možeš jesti. Doktor mi je čak govorio da, dvometraš, bolje izgledam s kojom kilom više od 100 nego recimo s 95; najbolje se osjećam s 92. Nisam se zaustavio na 10, na kraju neobuzdanog hedonizma imao sam 15 kila više. Ni tad mi nisu govorili da sam debeo, ali ljudi su znali reći da se vidi da sam se malo udebljao.

U karanteni sam istopio 4 kile

E, onda je bilo dosta. Mašćuvaru sam počeo topiti prije karantene. A čak i u lockdownu sam istopio 4 kile. Eto, ovako izgledam ovih dana.

Doručak Herbalife shake, ručak i večera meso/riba i povrće koje raste iznad zemlje, sat vremena lagane šetnje po Jelenovcu, i to je to. Da ne popijem butelju i pol vina tjedno, mršavio bih i brže. Ali, 2-3 kile mjesečno je super, a ja sam ipak hedonist. Ljubav bez malo vina? To ne može!

Zato sam slobodan pozvati vas da probate upogoniti Herbalife. Moj najdraži hobi je pomaganje ljudima da skinu kile, općenito da žive zdravije. Zafrkavam se da bih volio da mi na grobu piše zaslužan za topljenje 200 tona mašćuvare. Ne zovem vas da zarađujete. Herbalife nije priča o milijunima, vilama i jahtama, nego o mršavljenju, zdravom životu i parsto ili kojoj tisući kuna.

Dva akorda za hit mršavljenja

Da je mršavljenje pjesma, za hit bi bila dovoljna dva akorda. Držati šećer u krvi u zoni “nisam gladan”, jesti i grickati hranu od koje ne gladnim. Nutritivna sitost. Oba problema rješavam koristeći Herbalife.

Ili, s nešto više riječi. Prijateljev prijatelj, moj znanac živi u Londonu. Poput mnogih, žudi za nekretninom u zapadnom Londonu. Stančići, doista mali stanovi, tamo koštaju po nekoliko milijuna funta. Želeći mu objasniti zašto jedem Herbalife, rekoh mu… Zamisli da ti se ostvario san. Imaš stančinu u zapadnom Londonu i u banci nekoliko milijardi funta, dolara, ti biraš valutu. Dakle, možeš jesti što god želiš. Odakle ćeš nabaviti mrkvu?

Imaš svu lovu svijeta? Odakle je tvoja mrkva?

U očima sam mu vidio da počinje shvaćati. Eto, helikopterom će ti dostaviti mrkvu na krov ili u dvorište kuće. Svaki dan do kraja života, da bi jeo najbolje, plaćat ćeš dvjesto funta za kilu najbolje mrkve. Ali, odakle će ti je dostaviti? Za razliku od moje mame, čiji je vrt nekoliko koraka daleko od kuhinjskog stola, i koja otkad zna za sebe jede zdravu hranu, stanovnik zapadnog Londona je, reklo bi se, u nepovoljnom položaju. A sad, nakon što se složimo da će milijarder ili milijunaš iz zapadnog Londona ipak jesti zdravu hranu (možda ne kao moja mama, ali ipak zdravu), pitanje je što će jesti sirotinja i srednja klasa.

Nazovi, frkni mail. Nađemo se držeći distancu, ili ćakulamo na Zoomu ili kojoj već aplikaciji.

Želiš li smršavjeti, a misliš li da ti razgovor sa mnom može pomoći, nazovi, pošalji mail
Pošalji e-mail Nazovi
U najgorem slučaju, izgubit ćeš 30 minuta. U najboljem ćeš izgubiti 30 kila 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

40kila.com