Ne možeš se seksati koliko možeš jesti

Malo kad sam se nasmijao čitajući novine kao pročitavši u 24sata da otkopčavanje grudnjaka jednom rukom topi dvadeset i dvije kalorije, zahtjevni tantrički položaji devet stotina i sedamdeset dvije, a oblačenje u žurbi, dok roditelji kucaju na vrata, tisuću i dvije stotine i osamnaest kalorija. Seks dvadeset minuta na tjedan tijekom cijele godine spaljuje kalorija koliko i stotinu i dvadeset kilometara laganog jogginga. A jasno je što je čovjeku ugodnije…

Istina.

Međutim, pet mjeseci bajke mog života, 2008. godine, označilo je i kraj bajke mog mršavljenja. Tri najbolje stvari na svijetu su piće prije, i cigareta poslije. Vrlo često bismo kod mene popili butelju crnog. Rijetko popola, uglavnom bih ja popio dvije trećine boce. Znali smo tamaniti i dosta pelinkovca, pojesti čokoladu ili dvije. A onda ručkovi i večere. Uglavnom teška hrana. Ako ona naruču mesinu, pa ne mogu jesti paradajz i mozzarellu, da mi se cijeli restoran smije. I njoj. Obavezno vino ili pivo, uvijek kolač, kava. Najkraće rečeno, da ponovim naslov poglavlja, stvarno se ne možeš toliko seksati, koliko možeš jesti.

Za tren oka sam dobio 6 kila, dakle dogurao do 110, a nakon prekida još brže stigao do 115. Ta je veza, ljubav, bila tako veličanstvena, da je i prekid bio prekrasan, pa nisam pribjegao tipičnom uniseks manevru, cuganju. Ali, recimo da je nadomještanje stvarnih vrijednosti hranom učinilo svoje.

Želiš li smršavjeti, a misliš li da ti razgovor sa mnom može pomoći, nazovi, pošalji mail
Pošalji e-mail Nazovi
U najgorem slučaju, izgubit ćeš 30 minuta. U najboljem ćeš izgubiti 30 kila 🙂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

40kila.com